Gastronomisch menu
L'éveil des saveurs
Menu beschikbaar vanaf 10 april.
Onze nieuwe chef, Laurent, neemt je mee op een culinaire reis.
De ontwaking van smaken is beschikbaar als een menu van 4 of 6 gangen.
APPETIZER
Amuse Bouche
HEART OF SALMON FILLET
Dill – Avocado Ice Cream – Red Pepper – Lime
Hart van Zalmfilet • Dille – Avocado-ijs – Rode Peper – Limoen
JAPANESE PEARL WITH SQUID
Chorizo & Octopus
Japanse Parels met Inktvis • Chorizo & Octopus
PHEASANT FILLET
Root Vegetables – Jonagold – Cider Sauce
Fazantenfilet • Wortelgroenten – Jonagold – Cidersaus
CRISPY SWEETBREADS
Buckwheat Cream – Port Reduction
Knapperige Zwezerik • Boekweitcrème – Port Reductie
RICE PUDDING
Madagascar Vanilla – Passion Fruit
Rijstpudding • Madagaskar Vanille – Passievrucht
ICED LEMON SOUFFLÉ
Pineapple/rum/blackcurrant/coconut
Citroenijs Soufflé
OR/AND • OF/EN
CHEESE SELECTION FROM FROMAGERIE DES VENNES
De kaasselectie van Straet Kaaswinkel
Or • Of sup. +9€
And • en sup. +20€
Of sup. +9€
En sup. +20€
Beschikbaar van woensdag tot en met zaterdag vanaf 18u30, laatste bestelling om 20u30.
Op donderdag en vrijdag ook beschikbaar van 12u tot 14u.
4-gangenmenu €86 + wijnarrangement €39
6-gangenmenu €110 + wijnarrangement €59
Menu geserveerd voor de hele tafel.
Reservering:
Online
Telefonisch: 04 222 94 94
Per e-mail: reception@hotelselys.be